Vakgebieden

 
Nijboer Consultancy kan u onder andere helpen met advies, (re)organisatie, coördinatie en uitvoering van projecten op het gebied van exotische diervoeding, plaagdier beheersing en ARBO-wetgeving en veiligheid. Deze werkgebieden zijn toegespitst op dierentuin-omgevingen maar beslaan ook diverse andere werkgebieden. Vooral in lastige omgevingen als publiek toegankelijke locaties (dierentuinen, pretparken, tropische zwembaden, vakantie en  kampeer locaties etc.) komen de werkgebieden van Nijboer Consultancy bijeen en heeft u alle kennis en kunde onder één dak. Natuurlijk is Nijboer Consultancy ook te benaderen voor maar één van deze drie specialismen.

Exotische diervoeding

Bijna 40 jaar aan kennis en ervaring in exotische diervoeding maken Nijboer Consultancy de ideale partner voor uw vraagstukken en/of opdrachten. Er zijn veel verschillende manieren waarop wij u van dienst kunnen zijn. Wij kunnen u onder andere helpen met advies, analyses en het opzetten van diverse zaken gerelateerd aan exotische diervoeding.

Plaagdier beheersing

Plaagdieren kunnen een grote last zijn voor uw bedrijf. Bij ons is de kennis aanwezig om dit probleem aan te pakken. Met jarenlange ervaring als coördinator van plaagdier beheersing, hoofdredacteur van Pest Control News en in het geven van cursussen over plaagdier beheersing, is de oplossing nabij!

Veiligheid

Veilig en gezond werken is belangrijk. Nijboer Consultancy kan u daarbij ondersteunen. Als deskundige op het gebied van kwaliteit, Arbo en milieu; kunnen wij u helpen deze veiligheid te waarborgen.

Waarom kiezen voor onze diensten?

R

Het totaalpakket voor uw bedrijf

R

Aan de top van het vakgebied

R

Bijna 40(!) jaar ervaring in het veld