Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN webshop Nijboer Consultancy

Als u een bestelling plaatst bij Nijboer Consultancy gaat u akkoord met de hieronder genoemde algemene voorwaarden.

LEES DEZE DUS DEZE EERST GOED!!

BETALING

Door het plaatsen van een bestelling gaat u een wettelijk bindende overeenkomst aan tot het kopen van artikelen, en bent u dus betalingsplichtig.

ANNULEREN
Annuleren van een bestelling is mogelijk binnen 24 uur na ontvangst van de orderbevestiging die u per e-mail ontvangt. De bestelling annuleren kan alleen door een e-mail te sturen aan Rieneke@NijboerConsultancy.nl. Vermeld hierin duidelijk uw naam en het ordernummer. Het betaalde bedrag, zal dan binnen 14 dagen worden terugbetaald aan het bij ons bekende Iban nummer.

LEVERING
Na het ontvangen van het totaal bedrag van de bestelling zullen de goederen z.s.m echter uiterlijk binnen 10 werkdagen worden verzonden onder normale omstandigheden. Is er spoed bij een bestelling, geef dit dan aan, bij het vakje “bestelnotities” dan doen wij onze uiterste best het eerder te verzenden. Bij de aflevering wordt de koopfactuur toegevoegd.

De opgegeven levertijd van 10 dagen is indicatief onder normale omstandigheden. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden. Uitzondering op de levertijd tijdens vakanties en eventuele persoonlijke omstandigheden zullen vermeld worden op de homepage van Nijboer Consultancy . Bestellingen zullen dan later worden verzonden.

Mocht u vragen hebben over de levering kunt u contact opnemen met: Rieneke@NijboerConsultancy.nl

RETOURNEREN
Mocht u niet tevreden zijn over het ontvangen boek, dan is het mogelijk om het retour te sturen. Wilt u een boek retour sturen, dan moet dit bij ons bekend zijn met duidelijke opgaaf van reden. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar Rieneke@NijboerConsultancy.nl. Dit moet wel gebeuren binnen 14 dagen na het versturen van het boek pakket. Pas na bevestiging van akkoord retour sturen, kunt u het boek retourneren. Het boek dient deugdelijk verpakt te zijn en dient ons onbeschadigd te bereiken.

De kosten en het risico van de retourzending zijn voor de koper! Het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten storten wij binnen 14 dagen retour op het bij ons bekende Iban nummer.

De retourregeling vervalt indien:
De boeken zijn gebruikt of beschadigd door eigen toedoen.
De retourzending niet op de juiste manier is gemeld en overlegd.
De artikelen niet in de originele verpakking of een andere, deugdelijke verpakking retour zijn gestuurd
Voor beschadigingen aan de artikelen tijdens het vervoer door Post NL of door anderen zijn wij
niet aansprakelijk.

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten worden berekend aan de hand van het gewicht en de handlingskosten van de bestelling.
Tijdens het bestellen in Nederland worden de verzendkosten berekend.

Voor bestellingen bestemd voor België worden de kosten pas berekend tijdens de eindafrekening en zijn dan pas zichtbaar in de webschop..

Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg besteed, maar het verzenden van de artikelen is op eigen risico van de koper. Voor beschadigingen tijdens het verzenden door POST NL of DERDEN zijn wij niet aansprakelijk.

PRIVACY
Winkelen via internet is kopen op afstand. Voor sommige consumenten lijkt dat een onveilige handeling omdat er geen persoonlijk contact is tussen koper en verkoper. Nijboer Consultancy begrijpt dit en doet er daarom alles aan om zeer vertrouwelijk met alle gegevens om te gaan. Alle persoonlijke gegevens die bij de bestelling worden gevraagd, worden uitsluitend gebruikt voor een goede afhandeling van de bestelling en de communicatie met de klant! Nijboer Consultancy zal persoonsgegevens nooit aan derden verkopen of verhuren of op een andere manier kenbaar maken. Voor statistische doeleinden houden wij gegevens bij van bezoekersaantallen en frequenties. Deze gegevens zijn echter niet persoonlijk van aard.

Nijboer Consultancy, September 2017